Onze aanpak

Als externe strategische marketingpartner stroomlijnen en coördineren we jouw externe communicatie. Betaalbaar, op maat en op basis van een vaste maandelijkse kost. Zo weet je altijd wat je (digitale) marketing kost, terwijl je er toch de vruchten van plukt. Ons professioneel team zorgt voor de nodige resultaten, een stijgende omzet en een rendabele (digitale) aanwezigheid. Meetbaar en to the point.

Wat ons anders maakt

Waarom jij kiest voor The A Label

Vrijblijvend Intakegesprek

Tijdens dit intakegesprek luisteren we naar jouw wensen, bekijken we je huidige website en digitale marketing en suggereren we alvast enkele verbeteringen. Dit strategisch gesprek is geheel vrijblijvend. Bij The A Label investeren we graag tijd om jou en je business beter te leren kennen. Wij mikken sowieso op een langetermijnsamenwerking.

Een Voorstel Op Maat

Bij The A Label beseffen we dat elk bedrijf anders is. Je ontvangt van ons dan ook een voorstel en aanpak op maat. Betaalbaar, met rendement en to the point. Wij coördineren, dus je hebt steeds een vaste contactpersoon en klankbord.

Wij Boosten Jouw Business

Ons team online specialisten schiet uit de startblokken. Het ontwikkelen van een website die scoort, social media, een aantrekkelijke bedrijfsvideo en meer … laat het maar aan ons over. Wij zetten je digitaal op de kaart, zorgen ervoor dat je makkelijk gevonden wordt én meer klanten aantrekt. Een samenwerking met The A Label levert je geld op!

Opvolging

Weet dat we bij The A Label alle dagen van de week bereikbaar zijn. We volgens de samenwerking sowieso 3 keer per jaar formeel op met een strategiegesprek. Zo schaven we onze aanpak steeds bij en verbeteren we voortdurend het rendement. Een dringende vraag? Een telefoontje of mailtje en we komen met oplossingen.

Waar wij het verschil maken

Al jouw digitale, online marketing is bij ons in professionele handen. Wij gaan dan ook niet voor standaardpakketten en vastomlijnde formules, maar wel voor:

Een aanpak op maat. Betaalbaar en met rendement.

Een ervaren en professioneel team, stuk voor stuk toppers in hun vak.

Een netwerk aan klanten die elkaars business steunen.

Bijkomende voordelen en kortingen.

Een vaste contactpersoon die jouw bedrijf écht kent.

Meetbare opbrengsten.