The A Label

Amina Lakhlifi, zaakvoerster van The A Label, een digitaal marketingbureau gespecialiseerd in digitale marketingstrategieën op maat.
Amina Lakhlifi

The A Label, dat is digitale communicatie op maat, vertrekkend vanuit een onderbouwde strategie. Geen losse flodders maar een totaalaanpak met rendement. Op basis van een strategisch marketinggesprek definiëren we een aanpak op maat, briefen we ons team en zetten we jouw bedrijf digitaal op de kaart. Van een aantrekkelijke website tot sociale media en meer.

Versterk jouw online aanwezigheid met onze strategieën op maat

Ontdek wat The A Label voor jouw bedrijf kan betekenen en laat ons jouw online aanwezigheid versterken met aangepaste digitale marketingstrategieën. Bekijk onze pagina om meer te weten te komen over ons team van online marketingexperts en onze visie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw bedrijf helpen groeien!

Onze aanpak

Jij staat centraal

Jij als klant staat steeds centraal in onze aanpak. Wij mikken op een langdurige samenwerking. Als ondernemers beseffen we beter dan wie ook het belang van betaalbare digitale communicatie. We richten ons dan ook resoluut op de KMO die rendement wil en zijn/haar bedrijf digitaal wil laten groeien. Want reken maar dat de toekomst digitaal is en dat je daar het verschil kan/moet maken.

Een persoonlijke aanpak

Bij The A Label ben je geen nummer maar onderhouden we een persoonlijke band. Enkel op de manier kunnen we jouw boodschap doeltreffend overbrengen. Wij stellen je in staat om jouw omzet te verhogen en we geloven sterk in samen groeien.

Digitale marketing op maat

Een aantrekkelijke website die klanten over de streep trekt, een webshop die doet verkopen, social media die bruist of misschien wel een bedrijfsvideo, nieuwsbrief of brochure? Voor alle mogelijke communicatie ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team creëert, coördineert en zorgt voor een boodschap die blijft hangen en scoort. Meetbaar en passend binnen jouw budget en een overkoepelende strategie. Waarom zou je met minder tevreden zijn.

Een vaste maandelijkse investering

Vergeet peperdure tarieven en kosten die de pan uitswingen. Bij The A Label kies je voor een vaste maandelijkse investering zonder verrassingen. Een investering die je elke maand dubbel en dik recupereert. Ons stokpaardje? Jouw online zichtbaarheid. Je investeringen hebben immers enkel nut als je ook effectief gevonden wordt en vervolgens klanten weet te charmeren en overtuigen.

Technische ondersteuning

Niet enkel op het vlak van marketing kun je op ons rekenen. Opteer je voor een website bij The A Label dan mag je ook rekenen op hosting, e-mailadressen en ondersteuning van maandag tot zondag ter plaatse en 7/7 telefonisch. Bovendien zorgen we er ook voor dat je op het vlak van privacy/GDPR helemaal in orde bent en dat ook de kleine lettertjes op je website goed staan.